Володимир. Шляхами княжої столиці. Брав участь

Доданий
15.06.2018
Номер
9
Культура та туризм

Створити візуальну, інформаційну базу даних, про історичні, соціальні місця Володимира-Волинського та про їхнє місце розташування (вказівні знаки та фото-стенди).
Сприяти популяризації знань про історію міста Володимира-Волинського серед місцевих жителів, українських та іноземних туристів.
Підвищити самоусвідомлення значимості міста Володимира-Волинського, його історико-культурної спадщини.

Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Володимир-Волинський

Опис

Основна мета проекту

Створити візуальну, інформаційну базу даних, про історичні місця Володимира-Волинського та про їхнє місце розташування (вказівні знаки та інформаційні фото-стенди).
Сприяти популяризації знань про історію міста Володимира-Волинського серед місцевих жителів, українських та іноземних туристів.
Підвищити самоусвідомлення значимості міста Володимира-Волинського, його історико-культурної спадщини, що сприятиме розвитку туристичної галузі міста.

Проблема, на вирішення якої спрямований проект

Відсутність візуальної інформації про історичні, археологічні , культурні пам’ятки та соціальні об’єкти міста Володимира-Волинського.

Перелік заходів, передбачених проектом (запропоновані рішення)

Встановлення вказівних знаків: Музей (вул. Драгоманова-Ковельська); Стіна капуцинів; Оборонні Вали (вул. Франка);Фрагмент оборонного валу біля стіни капуцинів), Фрагмент оборонного валу (вул. Миколаївська); Єврейська Школа (за КМЦ);Червона школа . Аптека Василіан (Ковельська,12); Стара школа-колегіум (біля колишньої архітектури);П'ятницька церква (Драгоманова-Ковельська); Синагога (вул. Роксолани) колишня взуттєва фабрика; Залізничний вокзал (поворот на вокзал вул. Шевченка); Василівська церква + археологія (старі фундаменти); Могила войшелка (вул. Київська, за Василівською церквою); Домініканський монастир Святої Трійці (бурса); Вул. Чехова (колишнє гетто, 1 школа); Цвинтар "Ладамирський";Церква Кірха; Стадіон "Олімп"; Військомат (Військовий комісаріат - осередок по формуванні сірожупанної дивізії).

Чому саме цей проект повинен бути реалізований і як вплине на розвиток міста.

Реалізація цього проекту, дасть можливість людям краще зоорієнтуватися під час огляду об’єктів історико-культурної спадщини міста Володимира-Волинського, і в свою чергу, залучити до міста більшу кулькість туристів, як українських, так і закордонних;
сприятиме розвитку міста Володимира-Волинського, як історико-культурного центру Волині.

Відповідність проекту Стратегії розвитку Володимира-Волинського на 2017-2027 роки. Стратегічна ціль.

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ – ВАЖЛИВИЙ ЕКОЛОГІЧНО-ПРИВАБЛИВИЙ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИЙ ЦЕНТР РЕГІОНУ, ЗАТИШНЕ І КОМФОРТНЕ МІСТО ДЛЯ ПРОЖИВАННЯ

Відповідність проекту Стратегії розвитку Володимира-Волинського на 2017-2027 роки. Операційна ціль.

Відродження іміджу міста як важливого історико-культурного центру регіону

Відповідність проекту Стратегії розвитку Володимира-Волинського на 2017-2027 роки. Завдання.

Відновлення історично-культурних об’єктів міста

Обгрунтування бенефіціарів проекту.

Мешканці міста Володимира-Волинського, українські та закордонні туристи.
Офіційні особи та гості міста Володимира-Волинського

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту.

Планується встановити 20 вказівних знаків та інформаційних фото-стендів.

Жителі та гості міста Володимира-Волинського, матимуть можливість отримувати інформацію про об’єкти історико-культурної спадщини, котрі знаходились на території старого міста. А також, бути поінформованими про пам’ятки історії , культури та об’єкти соціального значення.

Місце реалізації завдання.

Волинська обл. м. Володимир-Волинський

Фотографії