"Я за безпечний рух" Брав участь

Доданий
31.08.2017
Номер
9
Дорожнє господарство

Облаштування тротуарного покриття вздовж вулиці Філатова з однієї сторони проїжджої частини, встановлення відбійників при повороті з вул. Філатова на вул. Зимнівську.

Автор проєкту
Ганна
Ганна Губерук
Бюджет
281 300 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Вздовж вулиці Філатова, з обох сторін проїжджої частини, тротуарне покриття знаходиться у вкрай не задовільному стані, що практично унеможливлює рух пішоходів цими тротуарами і змушує їх виходити на проїжджу частину, створюючи тим самим небезпечні аварійні ситуації. Стан покриття тротуарів категорично не дозволяє рух по них дитячих колясок та інвалідних візків.
Мета проекту - зробити рух пішоходів та транспортних засобів по вул. Філатова безпечним.
Пропонуємо облаштувати тротуар з однієї сторони проїжджої частини вздовж вулиці Філатова бруківкою, у місцях переходу бічних вулиць (спусків з тротуару) провести пониження бордюрного каменя, щоб забезпечити безперешкодний рух дитячих візків та інвалідних колясок. Встановити відбійники при виїзді з вул Філатова на вул. Зимнівську з двох боків, що дозволить унеможливити перехід дороги у забороненому місці, та покращить безпеку пішоходів при виході з повороту.
Проект "Я за безпечний рух" відповідає операційній цілі стратегії розвитку міста Володимир - Волинський на 2017 - 2027 роки "Створення образу міста як комфортного і безпечного для мешканців та гостей".
Орієнтовний термін реалізації проекту - 2 місяці.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Облаштованим тротуаром будуть користуватися мешканці даного району, вулиць : Філатова, Берегового, Леся Курбаса, Івана Богуна, Квітки - Основяненка, учні, в тому числі діти з особливими освітніми потребами, батьки та працівники Центру освіти та соціально - педагогічної підтримки.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

- пішоходи, для руху даною вулицею, будуть використовувати не проїжджу частину, а тротуар, що покращить безпеку як водіїв так і пішоходів;
- відбійники застерігатимуть пішоходів від переходу вулиці Зимнівська у непристосованому для цього місці;
- відбійники слугуватимуть додатковим захистом пішоходів від можливих аварійних ситуацій, які виникають через недостатню видимість на повороті з вул. Зимнівської на вул. Філатова;
- вулиця набуде естетично привабливішого вигляду.

Місце реалізації завдання

м. Володимир - Волинський, Вулиця Філатова

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

Ганна Губерук

Фотографії