"І великі і малі, відпочивати хочемо всі" Брав участь

Доданий
30.08.2017
Номер
8
Комунальне господарство

Доукомплектування дитячого майданчика у парку Слов'янський конструктивними елементами, призначеними для дітей, віком старше 7 років.

Автор проєкту
Олена
Олена Кандиба
Бюджет
140 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Парк Слов'янський - улюблене місце відпочинку багатьох володимирчан. Дуже часто на дитячому майданчику, що там встановлений, можна побачити дітей старшого шкільного віку які бавляться на конструктивних елементах, призначених для малюків, як результат - деякі з елементів, через невідповідність експлуатаційним нормам, зламалися. Проблема полягає у тому, що для дітей старшої вікової групи засоби для розваг просто відсутні.
Проект "І великі і малі, відпочивати хочемо всі" має на меті створення громадського простору, який би задовольняв вимоги дітей, різних вікових груп, і передбачає розширення вже існуючого дитячого майданчика у парку Слов'янський (фото додаються), за рахунок встановлення додаткових конструктивних елементів.
Проведене опитування підлітків, (проводила я особисто, опитала 15 дітей віком 12 - 15 років) які відпочивали у парку, показало, що вони бажають щоб майданчик доукомплектували великою каруселлю, гойдалками, батутними сітками та кількома спортивними знаряддями. Встановлення даних елементів допоможе зберегти конструктивні елементи, що призначені для малюків, цілими, і створить простір для відпочинку дітей старшої вікової групи.
Проект відповідає стратегії розвитку міста у розділі "Володимир - Волинський - важливий екологічно привабливий історико - культурний центр регіону, затишне і комфортне місто для проживання" та завданням цього розділу - "Створення/ розширення громадського простору міста".

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Користуватися результатами проекту матимуть можливість жителі Володимира - Волинського, та гості міста, які відпочивають у парку: діти та підлітки зможуть бавитися на ігрових елементах, а дорослі - покращувати стан фізичного здоров'я на спортивному комплексі. Запропонована до встановлення карусель спеціально пристосована до потреб дітей, які пересуваються в інвалідних візках.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

- якісний простір для відпочинку дітей старшого шкільного віку;
- розширення зони відпочинку у парку Слов'янський, можливість одночасного відпочинку більшої кількості дітей, та дітей різної вікової категорії, за рахунок довстановлення 5 якісних конструктивних елементів, на яких одночасно може бавитися до 20 дітей чи підлітків;
- можливість відпочинку дітей з особливими потребами;
- підвищення строку служби конструктивних елементів, що призначені для малюків.

Місце реалізації завдання

м. Володимир - Волинський, парк Слов'янський, розширення території вже існуючого дитячого майданчика.

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

Олена Кандиба

Фотографії