"Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко» Реалізований

Доданий
30.08.2017
Номер
7
Спорт

Проект «Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко» спрямований на вирішення оздоровчих та виховних задач, розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя серед його населення, і що надважливо задля урізноманітнення дозвілля молоді, підлітків, дітей шкільного та дошкільного віку на даній прибудинковій території.

Автор проєкту
Анна
Анна Медведева
Бюджет
93 607 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Мета проекту – забезпечити дозвілля дітей, рухову активність, вільний саморозвиток підлітків та дітей, шляхом облаштування території у дворі будинків по вулиці Академіка Глушкова 2, 4, 6, 8, 10 та 12 (військове містечко № 1).
Суттєвою проблемою для жителів, які мешкають по вулиці Академіка Глушкова № 2, 4, 6, 8, 10 та 12 є відсутність умов для організації різноманітного активного та безпечного відпочинку дітей неохоплених шкільною освітою, а також діток, які відвідують дитячі заклади і проживають у вищезгаданих будинках. По орієнтовним даним у дворі вищеперерахованих будинків проживає близько двох сотень дітей.
Спортивне обладнання відсутнє, саме тому виникла суттєва потреба облаштування спортивно-гімнастичного комплексу у військове містечко № 1. Й відтак, на вже існуючій території встановити наступні спортивно-гімнастичні елементи: спортивний комплекс «Шкільний», дитячий спортивний комплекс «Люкс – 1», спортивний комплекс «Шкільний – 2», міні-комплекс №5, тренажер «Жим від грудей +тягя зверху».
В подальшому спортивно-гімнастичний комплекс можна буде використовувати для проведення дитячих занять, тренувань, проведення місцевих змагань тощо. Слід зауважити, що спортивно-гімнастичний комплекс можна буде експлуатувати упродовж всього дня, не залежно від пори року.
Проект відповідає стратегії розвитку міста, а саме операційній цілі 2.2.створення образу міста як комфортного та безпечного для мешканців та гостей, завданню 2.2.2 створення/ розширення громадського простору міста.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Спортивно-гімнастичним комплексом зможуть користуватись, в першу чергу молодь, підлітки, діти шкільного та дошкільного віку. Даний проект охопить всіх жителів військового містечка № 1, а також військового містечка № 2 спонукатиме до здорового способу життя та займання спортом.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Кількісні показники:
- Двір між будинками по вул. Академіка Глушкова 2,4,6,8,10,12 буде облаштований спортивно-гімнастичним комплексом, який складатиметься з 5 елементів (додаються на фото);
- Близько 200 дітей зможуть користуватись цим спортивно-гімнастичним обладнання.
Якісні показники:
- Наявність сприятливих умов для забезпечення рухової активності, всебічного розвитку та оздоровлення молоді, підлітків, дітей шкільного та дошкільного віку, які проживають на території військового містечка № 1 за рахунок облаштування безпечного, сучасного, мобільного спортивно-гімнастичного комплексу на спеціально визначеній та пристосованій даній прибудинковій території.

Місце реалізації завдання

м. Володимир-Волинський, двір будинків № 2, 4, 6, 8, 10, 12 по вул. Академіка Глушкова,

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

Медведєва Ганна Миколаївна

Фотографії