Накриття для розміщення дитячих візочків біля входу у дитячу поліклініку. Реалізований

Доданий
08.09.2017
Номер
16
Охорона здоров'я

Створення накриття над вхідними дверима дитячої поліклініки для розміщення дитячих візочків,а також для забезпечення комфортного та безпечного входу у приміщення батьків з новонародженими та дітьми різних вікових груп.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Скіць
Бюджет
71 342 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Метою проекту є створення належних умов для відвідування дитячої поліклініки, шляхом облаштування накриття над входом. Це необхідно для того, щоб при зверненні в дитячу поліклініку , батькам новонароджених і дітям вцілому, які звернулися за тією чи іншою медичною допомогою, не доводилось залишати дитячі коляски, візочки, дитячі велосипеди чи інші речі власного користування під негодою. Брати дитя, що спить у візочку ,на руки під проливним дощем, та дати батькам змогу всю увагу приділяти своїм діткам, не задумуючись при цьому де залишити візок.
Проблема - відсутність спеціально облаштованого місця з накриттям для розміщення дитячих візочків,велосипедів та ін., що значно ускладнює відвідування необхідних спеціалістів батьками з новонародженими дітками та дітьми до 4 років .
Загалом населення яке обслуговує Володимир – Волинське ТМО становить близько
- 65 000 осіб різного віку ,
- серед яких 13667 діти,
- з яких 2628 діти до 4- х років.
Щоденно до дитячої поліклініки, за медичною допомогою різних рівнів, звертається близько 200 дітей, серед яких 50-80 – новонароджені та діти до 4-х років.
Відсутність накриття над входом у дитячу поліклініку у значній мірі створює незручності для батьків які прийшли з дитячими колясками чи візочками, оскільки у несприятливу погоду (дощ,снігопад та ін.) доводиться залишати їх під відкритим небом.
Також відсутність належного накриття, призводить до руйнування дверей та сходів ,що в свою чергу може призвести до травмування відвідувачів. Тому, враховуючи недноразові звернення жителів міста в адміністрацію ТМО, у засоби масової інформації та інтернет видання нашого міста, з проханням вжити заходів щодо усунення даної проблеми, доцільно вважати цей прект вкрай необхідним, адже, на сьогодні одним із найважливіших аспектів повсякдення - є комфорт та безпека наших з вами дітей.
Для цього потрібно:
- демонтувати наявний бетонний виступ (фото в додатках) ;
– встановити нове, велике,надійне накриття над вхідними дверима дитячої поліклініки.
Проект відповідає стратегії розвитку міста:
- СТРАТЕГІЧНА ЦІЛЬ 2. ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ – ВАЖЛИВИЙ ЕКОЛОГІЧНО-ПРИВАБЛИВИЙ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИЙ ЦЕНТР РЕГІОНУ, ЗАТИШНЕ І КОМФОРТНЕ МІСТО ДЛЯ ПРОЖИВАННЯ;
- Операційна ціль 2.2. Створення образу міста як комфортного і безпечного для мешканців та гостей.
- Завдання 2.2.1. Реалізація місцевих проектів благоустрою за участі громади

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Відвідувачі – діти різних вікових категорій, а також новонароджені дітки з батьками, що звертаються за медичною допомогою різних рівнів до лікуючого лікаря: сімейного лікаря, вузьких спеціалістів таких як травматолог, невропатолог , офтальмолог, отоларинголог хірург і т. д.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Отже, очікувані результатати в разі реалізації проекту:
якісні
-захист особистого майна відвідувачів: дитячі коляски, візочки, дитячі велосипеди та ін.;
-комфорт та безпека для дітей;
-зручність для батьків;
-естетичний вигляд.
кількісні
В день до дитячої поліклініки звертається - 198 дітей.
- з них 50-80 – новонароджені та діти до 4-х років.
За місяць – близько 4000 дітей.
- з яких 1560 – діти до 4-х років.

Місце реалізації завдання

Володимир-Волинська амбулаторія загальної практики сімейної медицини №2 . 44700 м. Володимир-Волинський, вул. Павлова, 20.

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

а) Sk1987@ukr.net

Фотографії