Мій двір - моє місто Реалізований

Доданий
21.08.2017
Номер
4
Комунальне господарство

Проект передбачає собою облаштування прибудинкової території : прокладання бруківки, облаштування належним чином вхід у два під`їзди будинку та встановлення лавочки.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Кравчук
Бюджет
43 068 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Метою проекту є створення належних умов проживання жителів багатоквартирного будинку №49 по вул. Поліської Січі та жителів прилеглих будинків, шляхом облаштування прибудинкової території протягом квітня-травня 2018 року бюджетом 43068 грн .
Проблемою проекту є неодноразове травмування мешканців двору. Тридцять осіб похилого віку не мають можливості проводити час на свіжому повітрі через відсутність лавочки. Одна людина з обмеженими функціональми можливостями не може обійтися без сторонньої допомоги, щоб потрапити у власний будинок. Шість сімей з дитячими візками також з перешкодами потрапляють до власної оселі.
Вирішення цієї проблеми можливе шляхом прокладання бруківки біля багатоквартирного житлового будинку №49 по вул. Поліської Січі, облаштуванням належного входу у його під`їзди та встановленям лавочки. Реалізація цього завдання поліпшить житлові стандарти та підвищить якість життя мешканців багатоквартирного будинку, а також це стане хорошим прикладом для сусідів.
Даний проект відповідає завданню 2.2.1. реалізація місцевих проектів благоустрою за участі громад, операційній цілі 2.2. створення образу міста як комфортного і безпечного для мешканців та гостей стратегії розвитку міста на 2017 – 2027 роки.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Мешканці будинку по вул. Поліської Січі, 49 та жителі прилеглої території – 350 осіб

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Кількісні:
- Прокладено бруківку – 61 кв.м
- Приведено у належний стан 2 під`їзди
- Встановлено 1 лавочку
Якісні:
- Поліпшення житлових стандартів і підвищення якості життя
- Приглегла територія будинку стала прикладом для сусідів
- Батьки з візочками, люди з особливими потребами та особам похилого віку злегкістю потрапляють безперешкодно до своїх домівок
- Знижено ризик травмування

Місце реалізації завдання

Прибудинкова територія по вул. Поліської Січі, 49

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

Володимир Кравчук тел. 0509684210

Фотографії