Місто майбутнього: Володимир-Волинський та сенсорні інтерактивні кіоски Брав участь

Доданий
03.08.2017
Номер
3
Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології

Проект передбачає собою встановлення сенсорного інтерактивного кіоску, за допомогою якого кожен охочий житель та турист міста зможе отримати інформацію про новини та події в місті, дізнатися про заклади харчування та відпочинку, відвідати офіційний інтернет-портал міста, ознайомитися з місцевими товаровиробниками та інше.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Сапіга
Бюджет
123 125 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Метою проекту є налагодження механізму трьохсторонньої комунікації: громада, влада, бізнес, шляхом встановлення у місті сенсорного інтерактивного кіоску, загальною вартістю 123 125,00 грн.
Проблемою проекту є недостатній рівень трьохстороньої комунікації, поінформованості та дієвої співпраці між громадою, владою та бізнесом. Ігнорування цієї проблеми може призвести до втрати будь-якої співпраці та комунікації між цими трьома елементами.
Встановивши сенсорний інтерактивний кіоск, кожен охочий мешканець м. Володимира-Волинського чи турист, зможе отримати інформацію про наше місто, послуги, заклади відпочинку та інше. Представники бізнесу матимуть змогу розмістити інформацію про здійснення своєї підприємницької діяльності та рекламну продукцію, а влада ознайомлювати із рішеннями та іншими документами міської ради та її виконавчого комітету. Відповідно, налагодиться механізм трьохстороньої комунікації між владою, громадою та бізнесом. Також слід зазначити, що сенсорні інтерактивні кіоски є антивандальними, стійкими до перепадів температурних режимів та погодних умов, а також облаштовані системою відеоспостереження та маршрутизатором з радіусом дії до 100 м. В режимі очікування транслюватиметься тематичний відеоролик про місцевий бізнес. У будь-якій ситуації (розрядився мобільний телефон, закінчився мобільний інтернет, немає у кого дізнатися потрібну інформацію) ви зможете скористатися сенсорним інтернативним кіоском.
Максимальне споживання електроенергії сенсорним інтерактивним кіоском на добу до 1 кВт.
Данний проект відповідає завданню 1.3.2. надання навчально-консультаційних та інформаційних послуг бізнесу, операційній цілі 1.3. удосконалення інфраструктури підтримки місцевого бізнесу стратегії розвитку міста на 2017 – 2027 роки.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Жителі та гості міста:
- Представники бізнесу
- Представники органів влади
- Туристи

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Завдяки сенсорному інтерактивному кіоску кожен бажаючий житель Володимира-Волинського чи відвідувач (турист) зможе отримати інформацію про новини і події, які відбуваються у місті, ознайомитися із закладами харчування та відпочинку, та інше. Представники бізнесу отримають ще один спосіб рекламування своєї справи.
Це сприятиме покращеню іміджу міста, залученню більшої кількості туристів, покращення комунікації влади, громади і бізнесу.

Місце реалізації завдання

місто Володимир-Волинський, вул. Князя Василька, 4 (біля культурно-мистецького центру).

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

а) natka212007@gmail.com

Фотографії