Квітуче місто Володимир - вертикальне озеленення підвісними клумбами Брав участь

Доданий
11.09.2017
Номер
22
Комунальне господарство

Вертикальне квіткове озеленення міста з використанням термочаши. Передбачається встановлення 10 таких чаш. Чаши закріплюють на антивандальне кріплення на висоті 2-2,5м. на освітлювальні опори. В чаши висаджують квітучі експозиції з рослин ампельних видів.
Ми прагнемо щоб наше місто стало квітучим, то ж зробимо його таким!

Автор проєкту
Андрій
Андрій Гнатюк
Бюджет
25 060 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Мета проекту - покращити візульний вигляд центральних вулиць нашого міста, створити святкову атмосферу завдяки квітучим експозиціям з рослин ампельних видів такі як: пеларгонія та сульфінії.
Поблема – недостатня кількість “живих” яскравих кольорів на вулицях нашого міста. Квітів у місті не буває забагато. Тож ці перші 10 клумб тільки початок. Переваги термочаш: за рахунок спеціального піддона, рослини не потребують частого поливу від 7 до 12діб, за рахунок подвійної стінки витримують перепади температур від -60С до +60С, не потребують демонтажу на зиму, довговічні з терміном експлуатації 10 років. Чаши зовнішнім діаметром 600мм. кріпляться на опори з січенням від 60мм. до 130мм., та чаша зовнішнім діаметром 750мм., для опор січенням від 130мм. до 250мм.
Проект відповідає стратегії розвитку міста, а саме операційній цілі. 2.2.створення образу міста як комфортного та безпечного для мешканців та гостей, завданню 2.2.1. Реалізація місцевих проектів благоустрою за участі громад.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Жителі та гості міста. Це потрібно мешканцям, які люблять своє місто та люблять проводити дозвілля на свіжому повітрі.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Кількісні показники: буде встановлено 10 термо чаш, наповнених квітучими експозиціями.
Якісні показники: покращиться візульний вигляд центральних вулиць нашого міста в період з травня по жовтень. Це інноваційна ідея для нашого міста. Квіти додадуть нашим вулицям яскравих кольорів, та покращать настрій городянам.

Місце реалізації завдання

м.Володимир-Волинський опори освітлювання 5 одиниць по вул.Ковельській, дві одиниці вул. Д.Галицького перед міською радою, три одиниці вул. Луцькій вхідна зона у парк «Слов’янський».

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

Андрій Гнатюк

Фотографії