"Щасливе дитинство" Реалізований

Доданий
11.09.2017
Номер
21
Комунальне господарство

Встановлення дитячого майданчика в дворі будинку 103 по вул. Луцькій.

Автор проєкту
Поліна
Поліна Гусюк
Бюджет
64 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

В нашому будинку нараховується 180 квартир, де проживає біля 70% молодих сімей, в яких є діти, а дітям потрібно десь проводити свій час. На території будинку є ігровий майданчик. Але він знаходиться в непридатному до експлуатації стані. Йому вже понад 30 років, конструктивні елементи зламані, і навіть перебування дітей на ньому викликає у батьків хвилювання та небезпеку. Таким чином, засоби для відпочинку та розваг дітей просто відсутні. І вони змушені бігати на сусідні майданчики, і це хвилююче питання для батьків.
Проект "Щасливе дитинство" має на меті створення повноцінного дитячого майданчика - демонтаж старих конструкцій та встановлення нових конструктивних елементів: гойдалки, каруселі, балансир, ігрового комплексу.
Опитування, яке я провела серед мешканців будинку (18 чол.), показало, що вони мріють, щоб в дворі був новий майданчик. Демонтаж старих конструкцій буде проведено мешканцями будинку по вул. Луцькій, 103.
З встановленням дитячого майданчика у дітей з'явиться простір для відпочинку, а батьки, у свою чергу, будуть більш спокійніші за безпеку та дозвілля своїх дітей.
Проект відповідає стратегії розвитку міста, а саме розділу: "Володимир - Волинський - важливий екологічно привабливий історико - культурний центр регіону, затишне і комфортне місто для проживання" та завданням цього розділу - "Створення/ розширення громадського простору міста".

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Проект реалізовується для діток які проживають у будинку №103 по вулиці Луцькій, а це орієнтовно 90 дітей, та для малечі, яка проживає поруч у приватному секторі чи багатоповерхівках.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

- у дворі будинку 103, по вул. Луцькій, появиться повноцінний дитячий майданчик;
- у зв'язку з демонтажем старих зламаних конструкцій, підвищиться безпека дітей;
- якісний простір для відпочинку та налагодження дружніх стосунків дітей різновікової категорії;

Місце реалізації завдання

м.Володимир-Волинський вул. Луцька 103

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

Поліна Гусюк

Фотографії