"Спортивний майданчик на території Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського" Реалізований

Доданий
11.09.2017
Номер
19
Спорт

Спорудження та облаштування спортивного майданчика з поліуретановим покритям та захисною сіткою для ігрових видів спорту: волейбол, баскетбол, футбол, великий теніс та рухливих ігор для учнів Володимир-Волинської гімназії ім. О.Цинкаловського та мешканців прилеглого мікрорайону.

Автор проєкту
Тарас
Тарас Савчук
Бюджет
499 890 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Мета проекту - всебічний та гармонійний розвиток дітей та молоді засобами фізичного виховання, шляхом збільшення рухової активності, змістовного проведення вільного часу, проведення уроків та пазакласних заходів в гімназії можливість займатися спортом громаді, пропаганда здорового способу життя та необхідності занять спортом жителям міста.
Проблема – відсутність умов для проведення уроків фізичної культури, масових спортивних заходів, різноманітного активного та безпечного відпочинку дітей неохоплених шкільною освітою, а також дітей, які проживають у прилеглому мікрорайоні.
Облаштування спортивного майданчика (15х24) з поліуретановим покриттям (додаток 1) на території гімназії (додаток 2) вирішить питання проведення уроків та заходів у гімназії, та надасть можливість мешканцям мікрорайону займатися ігровими видами спорту, пропагувати заняття спортом серед мешканців міста. Функціонування спортмайданчика забезпечить дотримання, звичне виконання певних правил, які забезпечують людині гармонійний розвиток, високу працездатність, душевну рівновагу, здоров'я та надасть можливість людям старшого віку та особам з особливими потребами займатися спортом. Конструктивні особливості ігрового спортивного майданчика вимагають облаштування огорожі згідно технічних вимог та техніки безпеки, з вільним доступом для мешканців мікрорайону.
Спорудження майданчика відповідає стратегії розвитку міста, а саме Стратегії розвитку міста. Ваш проект відповідає операційній цілі 2.2. Створення образу міста як комфортного і безпечного для мешканців та гостей, завданню 2.2.2. Створення/розширення громадського простору міста

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Спортивний майданчик розрахований для занять фізкультурою та спортом учнів гімназії та мешканців з прилеглих вулиць міста, а також може слугувати місцем для проведення змагань з баскетболу, волейболу , міні футболу, стрітболу, місцем реакреації осіб з особливими потребами.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Кількісні показники:
-Можливість займатися спортом жителям міста – орієнтовно 1000 чол.
-Учні гімназії - 670 чол.
Якісні показники:
-Зміцнення здоров'я, попередження правопорушень через зайнятість спортом.
-Зацікавлена, зайнята та здорова молодь

Місце реалізації завдання

м.Володимир-Волинський вул. 20 липня 21, Володимир-Волинська гімназія імені Олександра Цинкаловського

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

Тарас Савчук