Спортивно-гімнастичний майданчик для Street workout. Відхилений

Доданий
08.09.2017
Номер
18
Спорт

Установка на території стадіону "Олімп" спортивно-гімнастичного майданчика для Street workout.

Автор проєкту
Роман
Роман Горошкевич
Бюджет
99 900 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Проблема - на стадіоні "Олімп" відсутній сучасний багаторівневий спортивно - гімнастичний комплекс для дорослих та дітей страших 10 років. Мета проекту -забезпечити дозвілля дітей старших 10 років та дорослих, залучити мешканців міста до активного відпочинку, розвитку швидкісно-силових якостей. шляхом встановлення спортивно-гімнастичного комплексу для воркауту на стадіоні "Олімп". Спортивний комплекс, призначений для фізичних вправ на відкритому повітрі. Запропоноване рішення зацікавить людей частіше приходи на стадіон для свого розвитку, так як буде спеціалізоване місце для їхнього відпочинку, а також організовувати різні спортивні заходи, для участі мешканців нашого міста. Це буде оздоровлювати мешканців нашого міста, і внесе різноманіття у їхній побут. Заходи проекту: підготовка площадки для гумового покриття, а саме бетонування; на території стадіону, а саме біля трибун (в лівому куті стадіону) встановити спортивно - гімнастичний комплекс площею 50 кв.м.з гумовим покриттям. Цей проект задовольняє декілька пунктів стратегічного розвитку міста на 2017-2027 рік , а саме операційна ціль 2.2. Створення образу міста як комфортного і безпечного для мешканців та гостей,Завдання 2.2.2. Створення/розширення громадського простору міста.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Виріб розрахований для дорослих і дітей старше 10 років

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Кількісні показники: буде встановлено 8 елементів спортивно - гімнастичного майданчику, 8од. додаткового спортивного інвентаря. Орієнтовно 30 чол. матиме змогу одночасно займатись на даному майданчику. Якісні показники:залучення мешканців міста до активного відпочинку, розвитку швидкісно-силових якостей, зацікавить людей частіше виходи на стадіон для свого розвитку.

Місце реалізації завдання

вул. Драгоманова,20 стадіон "Олімп"

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

Горошкевич Роман, депутат Міської ради.

Фотографії