Роликовий каток "Трек парк " Брав участь

Доданий
07.09.2017
Номер
15
Спорт

Створення місця для активного відпочинку, катання на роликових ковзанах, скейтбордах, BMX, проведення спортивних заходів.

Автор проєкту
Роман
Роман Горошкевич
Бюджет
496 282 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Цей проект має на меті залучення мешканців міста до активного відпочинку, Проблема проекту - відсутність спеціалізованого місця для катання на роликах, велосипедах BMХ, скейтах, самокатах, гіроскопах. Запропоноване рішення зацікавить людей частіше виходи в парк, так як буде цікаве місце для їхнього відпочинку, а також організовувати різні спортивні заходи, для участі мешканців нашого міста. Що буде оздоровлювати мешканців нашого міста, і внесе різноманіття у їхній побут. Заходи проекту: на території парку "Слов'янський" біля пішохідного мосту с. Заріччя облаштувати роликовий каток розміром 80м х 11м, загальною площею 690 кв.м. а саме: облаштувати територію (бетонування, покриття бетону з мармуровою крихтою), шліфування цього покриття. Проект відповідає стратегії розвитку міста, а саме операційній цілі 2.2. Створення образу міста як комфортного і безпечного для мешканців та гостей, завданню 2.2.2. Створення/розширення громадського простору міста.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Всі групи мешканців міста зможуть користуватись даним проектом так як обмежень по його використанню немає, а саме діти різних вікових категорій, молодь, дорослі. Туристи та гості міста.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Кількісні показники: буде встановлено 1 роликовий каток, орієнтовно одночасно на катку може перебувати до 100 чоловік. Якісні показники: розвиток активного відпочинку в місті, більше відвідувачів парку "Слов'янський", покращення інфраструктури парку.

Місце реалізації завдання

Парк "Слов'янський" біля пішохідного мосту до села Заріччя.

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

Горошкевич Роман Володимирович, депутат Міської ради.

Фотографії