Ігровий майданчик нашим діткам! Брав участь

Доданий
07.09.2017
Номер
14
Комунальне господарство

Встановлення дитячого майданчику (дитяча гірка , гойдалки) в дворі будинка №3 по вул. Олега-Ольжича м. Володимира-Волинського та благоустрій території ( встановлення лавок). Даний дитячий майданчик дуже важливий для дітей, адже саме там вони проводять свій вільний час та вчаться спілкуватися один з одним.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Шевчук
Бюджет
54 400 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Прогулянка та ігри з дітьми на дитячих майданчиках - обов'язковий пункт у щоденному розкладі мам. Саме там діти дихають свіжим повітрям, розвиваються, набувають навичок спілкування з однолітками. Через відсутність у дворі будинку дитячого майданчика близько 10 дітей зі своїми мамами змушені щоденно ходити на майданчики далеко від дому.
А діти, які вже досягли такого віку, щоб гратися у дворі будинку без нагляду батьків, взагалі не мають альтернативи.
Мета проекту – забезпечити дозвілля дітей у дворі будинку по вул. Олега- Ольжича,3, а також дітей з сусідніх будинків, шляхом встановлення дитячого майданчика та лавок.
Дітям , їх батькам та пенсіонерам буде чудове місце для проведення часу на свіжому повітрі. Дитячі вуличні майданчики - це найкращий засіб направити невгамовну дитячу енергію в правильне русло і забезпечити оптимальне поєднання «приємного» та «корисного».
В ході реалізації проекту, на прилеглій території до будинку 3 по вулиці Олега-Ольжича планується встановити наступні елементи (фото додаються):
дитячу гірку, карусель, гойдалку-балансир та лавки (2 шт.).
Проект відповідає Стратегії розвику міста, а саме Стратегічній цілі 2. "Володимир - Волинський - важливий екологічно привабливий історико - культурний центр регіону, затишне і комфортне місто для проживання" . Операційна ціль 2.2 Створення образу міста як комфортного і безпечного для мешканців та гостей. Завдання 2.2.2 "Створення/ розширення громадського простору міста".

Обґрунтування бенефіціарів проекту

- орієнтовно 10 дітей, що проживають у дворі будинку по вулиці Олега-Ольжича,3 (основна категорія – це діти до 12 років);
- орієнтовно 10 дітей, що проживають у сусідніх будинках;
- жителі будинку по вулиці Олега-Ольжича,3, в тому числі люди похилого віку.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Кількісні показники:
- Планується встановити на території двору : лавки – 2 шт., дитячу гірку – 1 шт., карусель – 1 шт. та гойдалку-балансир – 1 шт.
- Орієнтовно 20 дітей матимуть можливість проводити дозвілля на території дитячого майданчику.
Якісні показники:
- Можливість спілкування дітей зі своїми однолітками на свіжому повітрі, прекрасна альтернатива таким способом відлучити дітей від телевізорів і компютерів;
- Благоустрій території;
- Чудове місце для спілкування людей похилого віку на лавочках біля будинку.

Місце реалізації завдання

Вулиця Олега-Ольжича 3 (що у районі Цукрового заводу.) У дворі є територія для установки даних об*єктів.

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

а)

Фотографії