Багатство нації – спортивні та здорові діти Брав участь

Доданий
06.09.2017
Номер
13
Спорт

Проект передбачає собою встановлення спортивного майданчика з поліуретановим покриттям для фізичного розвитку дітей та молоді нашого міста.

Автор проєкту
Максим
Максим Клим'юк
Бюджет
482 150 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Метою проекту є популяризація спорту, забезпечення дозвілля, фізичного розвитку та активного відпочинку серед дітей та молоді міста, шляхом встановлення універсального спортивного майданчика на території школи №1, загальною вартістю 482 150, 00 грн.
Проблемою проекту є відсутність умов для фізично-активного відпочинку дітей та молоді, які мешкають та навчаються у вищезазначеній частині нашого міста.
Ігнорування цієї проблеми може призвести до бажання дітей та молоді самоусунутись від активного та здорового способу життя.
Вирішення цієї проблеми можливе шляхом встановлення універсального спортивного майданчика з поліуретановим покриттям на території школи №1, розміром 32 м х12 м. Даний спортивний майданчик буде не загородженим, відповідно, – загальнодоступним для всіх бажаючих, в тому числі і для людей з особливими потребами. В майбутньому планується доукомплектувати цей майданчик тренажерним комплексом в комплекті.
Так як спортивний майданчик буде універсальним, ми отримаємо можливість організовувати турніри з різних видів спорту: футболу, баскетболу та волейболу, а також популяризувати здоровий спосіб життя та залучати молодь до активного відпочинку.

Даний проект відповідає завданню 2.2.1. Реалізація місцевих проектів благоустрою за участі громад 2.2.2. Створення/розширення громадського простору міста, операційній цілі 2.2. створення образу міста як комфортного і безпечного для мешканців та гостей стратегії розвитку міста на 2017 – 2027 роки.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

Жителі та гості міста:
- діти шкільного віку
- студенти
- молодь

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

Кількісні:
- встановлено 1 універсальний спортивний майданчик з поліуретановим покриттям
- 400 школярів мати можливість займатись спортом на майданчику
- 600 студентів мати можливість займатись спортом на майданчику
- 200 представників молоді із прилеглих вулиць мати можливість займатись спортом на майданчику

Якісні:
- популяризовано здоровий спосім життя
- збільшена кількість осіб, які займаються спортом
- регулярне проведення турнірів з різних видів спорту

Місце реалізації завдання

м. Володимир-Волинський, вул. Степана Бандери, 8 (територія школи №1). Кадастровий номер: 0710200000:01:001:5972.

Контактні дані автора/авторів проекту, які будуть загальнодоступні, у тому числі для авторів інших проектів, мешканців, представників ЗМІ, з метою обміну думками, інформацією, можливих узгоджень тощо (необхідне вибрати)

mklimyk@ukr.net

Фотографії