З 13 вересня стартує голосування за проекти громадського бюджету.

З 13 вересня стартує голосування за проекти громадського бюджету.


 

З 13 вересня  по 12 жовтня  2018 року триватиме голосування за проекти в рамках громадського бюджету.

Всього ж до голосування допущено 13 ідей -  проектів, котрі, в разі перемоги, будуть реалізовані наступного року за кошти міського бюджету. З переліком громадських проектів, допущених до голосування, можна ознайомитись на веб-порталі  «Громадський проект м.Володимир - Волинський» https://volodymyr.pb.org.ua

Голосуватимуть за проекти громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані та/або проживають на території м. Володимира – Волинського. Одна людина зможе підтримати одночасно  2 проекти– один великий і один малий.

Нагадуємо, що голосування за проекти відбувається виключно в електронний спосіб шляхом реєстрації через BANK-ID (Ощадбанк, ПриватБанк). Свій голос за той чи інший проект жителі міста  зможуть віддати за допомогою веб-порталу  «Громадський проект м.Володимир - Волинський» https://volodymyr.pb.org.ua.

 

Крім того, виконавчий комітет міської ради планує підтримати  авторів проектів та провести 23 вересня ярмарок проектів. Про цю  подію ми будемо завчасно інформувати на офіційному сайті  міської ради та Громадського бюджету,  у facebook.