Список проектів, які допущені до голосування

Список проектів, які допущені до голосування

Список проектів, які допущені до голосування

Код проекту

Назва

Автор

Бюджет, грн.

Короткий опис

Великі проекти

3

Місто майбутнього: Володимир-Волинський та сенсорні інтерактивні кіоски 

Оксана Сапіга

123125

Проект передбачає собою встановлення сенсорного інтерактивного кіоску біля культурно – мистецького центру, за допомогою якого кожен охочий житель та турист міста зможе отримати інформацію про новини та події в місті, дізнатися про заклади харчування та відпочинку, відвідати офіційний інтернет-портал міста, ознайомитися з місцевими товаровиробниками та інше.

5

Створення сучасного кабінету ЛФК для хворих м. Володимир-Волинського

Юлія Скіць

201690

Створення сучасного кабінету ЛФК для відновлювального лікування після тяжких травм, поранень та операцій, захворювань серцево-судинної, ендокринної системи, опорно-рухового апарату .

8

"І великі і малі, відпочивати хочемо всі"

 

Олена Кандиба

140000

Доукомплектування дитячого майданчика у парку Слов'янський конструктивними елементами, призначеними для дітей, віком старше 7 років.

9

Я за безпечний рух

Ганна Губерук

281300

Облаштування тротуарного покриття вздовж вулиці Філатова з однієї сторони, встановлення відбійників при повороті з вул. Філатова на вул. Зимнівську.

13

Багатство нації – спортивні та здорові діти

Максим Клим’юк

482150

Передбачає встановлення спортивного майданчика з поліуретановим покриттям для фізичного розвитку дітей та молоді нашого міста (на території ЗОШ №1)

15

Роликовий катокТрек парк

Роман Горошкевич

496282

Створення місць для активного відпочинку, катання на роликових ковзанах, скейтбордах, проведення спортивних заходів.

Парк “Слов’янський” біля пішохідного мосту до с. Заріччя.

19

Спортивний майданчик на території Володимир – Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського

 

Тарас Савчук

499890

Спорудження та облаштування спортивного майданчика з поліуретановим покритям та  захисною сіткою для ігрових видів спорту: волейбол, баскетбол, футбол, великий теніс та рухливих ігор для учнів Володимир-Волинської гімназії ім. О.Цинкаловського та мешканців прилеглого мікрорайону.

23

Різдвяний ярмарок – це казкова атмосфера на новорічні свята

Андрій Гнатюк

193062

Проект передбачає встановлення мобільного павільйона за індивідуальним проектом з урахуванням історичної тематики, у стилі ренесанс, з вежою, на якій встановлено чотири годинники та святковою підсвіткою. Крім гарної декорації  павільйон може слугувати місцем, де можна буде розмістити місця для торгівлі  сувенірами, кафе швидкого харчування, камери схову для речей, якщо поряд обладнати ковзанку  тощо. 

 

26

«Зелена площа» (Озеленення площі Героїв)

 

Анастасія Азанова

207000

Проект присвячений озелененню площі Героїв задля розв’язання проблем її не естетичного вигляду, відсутності затінку та достатньої кількості місць для відпочинку в центрі міста. Листяні дерева будуть розміщені по території площі таким чином, щоби створити комфортні умови для мешканців та гостей міста, але не ставати на заваді комфортному руху пішоходів і велосипедистів.

28

Здорові діти – здорова нація!

Спортивно – ігровий майданчик 

(вул. Луцька, 241)

Ірина Подоляк

325000

Проект передбачає встановлення спортивно – ігрового майданчика на відкритій пришкільній території. (ЗОШ №5). Глобальне завдання проекту – популяризація здорового способу життя, покращення рівня фізичного розвитку дітей та дорослих.

Всього великих проектів 10

 

2949499

 

 

Малі проекти

4

Мій двір – моє місто

 По вул..Поліської Січі, 49

Володимир Кравчук

43068

Проект передбачає собою облаштування прибудинкової території: прокладання бруківки, облаштування належним чином вхід у два під`їзди будинку та встановлення лавочки.

6

Облаштування дитячого майданчику по вул. Поліської Січі, 21

Михайло Лукашук

75000

У дворі будинку по вулиці Поліської Січі, 21 вже є елементи дитячого майданчика. З часом кількість дітей збільшилась, тому виникла потреба додати кілька нових елементів.

7

“Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко” 

 

Анна Медведєва

93607

Проект «Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко» спрямований на вирішення оздоровчих та виховних задач, розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя серед його населення, і що надважливо задля урізноманітнення дозвілля молоді, підлітків, дітей шкільного та дошкільного віку на даній прибудинковій території.

12

Креативний простір «Парасоля» біля культурно – мистецького центру у м.Володимир-Волинський

 

Ірина Вечеря

95000

Проект направлений на створення сучасного, інноваційного, комунікаційного, інтерактивного, креативного арт-простору для генерування ідей та проектної роботи, проведення неформальних зустрічей, заходів, спрямованих на згуртування громади, всебічного саморозвитку та відпочинку.

Простір являє собою встановлення гігантської парасольки з трьома сучасними лавками, на основі парасолі вмонтовано  4 USB-порти для підзарядки телефонів та гаджетів, також проведено Wi-Fi.

14

Ігровий майданчик нашим діткам!

Тетяна Шевчук

54400

Встановлення дитячого майданчику (дитяча гірка, гойдалки) та благоустрій території (встановлення лавок) в дворі будинку №3 по вул.Олега-Ольжича  (в районі цукрового заводу)

16

Накриття для розміщення дитячих візочків біля входу у дитячу поліклініку

Юлія Скіць

71342

Створення накриття над вхідними дверима дитячої поліклініки для розміщення дитячих візочків,а також для забезпечення комфортного та безпечного входу у приміщення батьків з новонародженими та дітьми різних вікових груп.

21

Щасливе дитинство

Поліна Гусюк

64500

Встановлення дитячого майданчика в дворі будинку 103 по вул. Луцькій

22

Квітуче місто Володимир-вертикальне озеленення підвісними клумбами

Андрій Гнатюк

25060

Вертикальне квіткове озеленення міста з використанням термочаши. Передбачається встановлення 10 таких чаш.  Чаши закріплюють на антивандальне кріплення на висоті 2-2,5м. на освітлювальні опори. В чаши висаджують квітучі експозиції з рослин ампельних видів.

25

Промо – ролик про місто Володимир - Волинський

Світлана Федонюк

70000

Яскраве й емоційне відео з метою презентації Володимира  - Волинського на туристичній карті Волині, України. Світу. Попередня відео презентація створена аж 30 років тому, у 1988 році, ще радянською владою. Маю твердий намір показати українське обличчя міста: не лише історично визначне, а й сучасне, цікаве, модне, перспективне.

Всього малих проектів 9

 

591977

 

Всього

19 проектів

 

3541476