Голосування за проєкти громадського бюджету (бюджету участі)

Голосування за проєкти громадського бюджету (бюджету участі) триватиме з 17 вересня по 18 жовтня 2021 року включно

З 17 вересня 2021 року розпочинається голосування за проєкти громадського бюджету (бюджету участі), яке триватиме по 18 жовтня 2021року включно.

До участі у голосуванні допущено 10 проєктів, з них 5 великих проєктів на суму 3 286 283  грн та 5 малих проєктів на суму 816 270 грн. Загальний бюджет конкурсу на 2022 рік становить 2 655 000 грн., з яких на реалізацію великих проєктів передбачено 1 858 500 грн та малих проєктів 796 500 грн.

Нагадаємо, що голосувати за проєкти мають право громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані та/або проживають на території Володимир-Волинської міської територіальної громади. Одна людина зможе підтримати одночасно 4 проєкти – два великих та два малих.

Проголосувати можна на платформі "Громадський бюджет (бюджет участі) Володимир-Волинської міської територіальної громади" за посиланням:  https://volodymyr.pb.org.ua одним з методів:

- з використанням ідентифікації через сервіс Bank ID: Ощадбанк, Приватбанк;

- через E-mail реєстрацію (внесення самостійно даних до Кабінету користувача та активацію кабінету після надходження підтвердження на пошту, з обов'язковим внесенням сканкопії паспортних даних);

- ЕЦП Приватбанку.

До уваги авторів проєктів. Відповідно до п.9 розділу 7 "Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Володимир-Волинської міської територіальної громади " переможцями голосування є проєкти, що набрали найбільшу кількість голосів за рейтинговою системою. Кількість голосів за проєкти, що перемогли в голосуванні, не може бути меншою для малих проєктів за 50 голосів, для великих проєктів– за 100 голосів.

Більш детально з усіма проєктами можна ознайомитись за посиланням: https://volodymyr.pb.org.ua/projects

Закликаємо жителів громади не бути байдужими та долучатися до голосування за проєкти громадського бюджету!