Декілька загальних практичних порад, якщо не виходить проголосувати за обрані проєкти.

Практичні поради

Декілька  загальних практичних порад, якщо не виходить проголосувати за обрані проєкти.

-  Ви вже авторизований користувач, реєструвались  з допомогою  E-mail  у минулому році але забули пароль, то скористайтесь функцією  «Отримайте  новий». Зазвичай пароль на електронну адресу  приходить дуже швидко, але як правило у рекламу або спам.  У разі якщо    електронна адреса, яку ви  вказали  при реєстрації,  не діюча, то відновити пароль можна через адміністратора системи (тел.35709).

-  Ви вже авторизований користувач, реєструвались  з допомогою   BankID для клієнтів ПриватБанку, Ощадбанку, а тепер плануєте увійти у систему за допомогою  E-mail, то в  такому разі  система попросить  додатково заповнити  інформацію  в особистому кабінеті користувача, таку як  електронна  адреса,  номер телефону,  адреса реєстрації.  

- Ви проживаєте та зареєстровані у місті, але  не можете  авторизуватись через BankID ПриватБанку або Ощадбанку, тому що отримували банківську картку у іншому місті, то в такому разі вам необхідно звернутись у банк та внести зміни щодо місця реєстрації.

  - Ви декілька разів спробували авторизуватись, але щось пішло не так, то очистіть  історію браузера  та зайдіть у систему знову.  В багатьох випадках такі дії допомагають зайти у систему без проблем.

 

Якщо  ж ці поради не допомогли,  телефонуйте (35709 або 0638007643).  Ми чекаємо ваших дзвінків.