ПРОЕКТИ - ПЕРЕМОЖЦІ громадського бюджету (бюджету участі)

ПРОЕКТИ - ПЕРЕМОЖЦІ громадського бюджету (бюджету участі)

ПРОЕКТИ - ПЕРЕМОЖЦІ

громадського бюджету (бюджету участі)

8 листопада 2017 року відбулось засідання координаційної ради з питань громадського бюджету, на якому було затверджено список проектів- переможців, які будуть реалізовані у 2018 році.

Серед великих проектів найбільшу кількість голосів  набрали два проекти:

1.Проект №5 “Створення сучасного кабінету ЛФК для хворих м. Володимир-Волинського”. Автор проекту Юлія Скіць. Вартість 201 690 грн.

Загальна кількість голосів 886 (з них 523 голоси, подані на паперових бланках, та 363 голоси, подані через електронну систему).

Проект передбачає створення сучасного кабінету ЛФК для відновлювального лікування після тяжких травм, поранень та операцій, захворювань серцево-судинної, ендокринної системи, опорно-рухового апарату.

  1. Проект №19 “Спортивний майданчик на території Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського”. Автор Тарас Савчук. Вартість 499890грн.

Загальна кількість голосів 843 (з них 373 голоси, подані на паперових бланках, та 470 голосів, подані через електронну систему).

Проект передбачає спорудження та облаштування спортивного майданчика з поліуретановим покриттям та захисною сіткою для ігрових видів спорту (волейбол, баскетбол, футбол, великий теніс) та рухливих ігор.

 

Серед малих проектів найбільшу кількість голосів  набрали чотири проекти:

  1. Проект № 16 “Накриття для розміщення дитячих візочків біля входу у дитячу поліклініку". Автор Юлія Скіць. Вартість 71342грн.

Загальна кількість голосів 761 (з них 528 голосів, подані на паперових бланках, та 233 голоси, подані через електронну систему).

Проект передбачає створення накриття над вхідними дверима дитячої поліклініки для розміщення дитячих візочків, а також для забезпечення комфортного та безпечного входу у приміщення батьків з новонародженими та дітьми різних вікових груп.

 

  1. Проект №7 Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко” по вул.Ак.Глушкова. Автор Анна Медведєва. Вартість 93607 грн.

Загальна кількість голосів 258 (з них 149 голосів, подані на паперових бланках, та 109 голосів, подані через електронну систему).

Проект спрямований на вирішення оздоровчих та виховних задач, розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя серед його населення, і що надважливо задля урізноманітнення дозвілля молоді, підлітків, дітей шкільного та дошкільного віку на даній прибудинковій території.

 

  1. Проект №4 “Мій двір – моє місто” по вул.Поліської Січі, 49. Автор Володимир Кравчук. Вартість 43068 грн.

Загальна кількість голосів 221 (з них 102 голоси подані  на паперових бланках та 119 голосів подано через електронну систему).

Проект передбачає собою облаштування прибудинкової території: прокладання бруківки, облаштування належним чином вхід у два під`їзди будинку та встановлення лавочки.

 

  1. Проект № 25 Промо – ролик про місто Володимир - Волинський. Автор Світлана Федонюк. Вартість 70000 грн.

Загальна кількість голосів 166 (з них 56 голосів, подано на паперових бланках, та 110 голосів, подано через електронну систему).

Це має бути яскраве, емоційне відео із використанням новітніх технологій. Хронометраж - до 7 хвилин. Мета - презентація Володимира-Волинського на туристичній карті Волині, України, світу.