Оголошення про початок голосування

Оголошення про початок голосування

Шановні володимир – волинці  та автори громадських проектів!

 

Вітаємо вас із початком голосування за проекти Громадського бюджету (бюджету участі), яке буде тривати з 23 жовтня  до 6 листопада 2017 року! 

До голосування допущено 19 ідей -  проектів, котрі, в разі перемоги, будуть реалізовані наступного року за кошти міського бюджету.

 У 2018 році 1,1 млн. грн з міського бюджету будуть направлені на реалізацію проектів-переможців громадського голосування.
Проголосувати можуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані та/або проживають на території м. Володимира - Волинського, що підтверджується офіційними документами (паспортом, довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, що підтверджують факт проживання в місті).
Кожен мешканець міста може проголосувати не більше, ніж за 2 проекти– один великий і один малий.
Голосування за проекти буде здійснюватися в електронній системі «Громадський проект» шляхом реєстрації через BANK-ID (Ощадбанк, ПриватБанк) та шляхом заповнення друкованого бланку для голосування у пункті для голосування за адресою : Центр надання адміністративних послуг ЦНАП, м.Володимир - Волинський, вул. Устилузька, 17 (понеділок, середа з 08.00 до 17.00, вівторок, четвер з 08 до 20.00 год., п'ятниця з 08.00 до 16.00, без обіду,  субота, неділя – вихідні).

 
Шановні володимир - волинці ! Не будьте байдужими! Підтримайте проекти! З переліком громадських проектів, допущених до голосування, можна ознайомитися за посиланням: https://volodymyr.pb.org.ua/news/show/spiski-projektiv-jaki-dopushheni-do-golosuvannja